Novosti 1

Food Service

REŠENJA ZA UGOSTITELJSTVO

Novosti 1

 

Iznenadite svoje goste našim jedinstvenim verzijama pomfrita.

Potrošačima se nudi veliki izbor proizvoda, uključujući prženi krompirić. Takođe, gosti će se u restoran češće vraćati, ako restoran ponudi mogućnost većeg izbora i ako je pri tome inovativan u svojoj ponudi prženog krompira. Nudimo vam mnoge zanimljive proizvode koji će, uz ostale usluge, zadržati vernost lojalnih kupaca.

 

Pomfrit za umakanje                    Tradicionalni pomfrit           Pomfrit na seljački način  

 

Pomfrit pogodan za umakanje u sos- originalni oblik pomfrita, moderan izgled

 

Ovo je prava pomfrit užina, hrskava i mekana. Ovaj jedinstveni pomfrit u obliku slova U posebno je pogodan za gricaknje u društvu. Takođe, idealan je za služenje sa svim vrstama soseva, ali i kao specijalitet sa prilogom. Predstavlja malu opasnost za povećanje telesne težine i vrlo je privlačan za oko u svakoj situaciji.

 

Kupite pomfrit za umakanje u sve vrste soseva i pridobićete verne potrošače koji će se vam se uvek rado vraćati.

 

Tradicionalni pomfrit – pomfrit sa karakterističnim i autentičnim iskustvom

 

Kao odgovor na sve snažniji trend domaćih proizvoda, zaposleni u kompaniji McCain posvećuju veliku pažnju proizvodnji tradicionalnog pomfrita. Proizvod je idealan za restorane u kojima želite da dobijete pomfrit bez ikakvog dodatnog rada na njemu, u smislu ljuštenja, sečenja i pečenja. Tradicionalni pomfrit je napravljen od krompira, sečen u različitim dužinama, fantastičnog ukusa, tradicionalnog i konzistentnog izgleda tokom čitave godine. Osim toga, rizik od gubitka mase proizvoda je minimalan, tako da ga je moguće sačuvati u izvornom obliku , kako  u frižideru tako  i u zamrzivaču.

 

Ponudom konzistentnog i jedinstvenog domaćeg pomfrita obezbedićete sebi  zadovoljne i verne kupce koji će vam se uvek rado vraćati!

 

Pomfrit na seljački način- ukusni, neoljušten pomfrit

 

Pravi hit u restoranima u zemlji i inostranstvu! Ravno sečen pomfrit od neoljuštenog krompira. Pomfrit na seljački način je odličan dodatak dobroj šnicli ili rebarcima, vašem meniju - inspiraciji autentičnosti, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim radom!